Sommerfest 2007

Traditionen tro indbydes I hermed til vejfest – for store og små – den 2. lørdag i september, nemlig lørdag d. 8. september.

Tag bord og stole under armen (eller i trillebøren) og mød op kl. 14.00 – på et endnu ikke fastlagt sted i bebyggelsen – det afhænger nemlig af vejr og vind, så endelig besked om det præcise mødested mailes rundt fredag d. 7. september.

Vi hjælpes ad med at sætte vores to festtelte op og fortsætter så med kaffe og kage – medbring selv kaffen og koppen. Vi skal bruge nogle kagebagere, så giv besked til Marianne i nr. 112, hvis I har lyst at bidrage med en kage. Herefter kaster vi os ud i sjov og leg såsom; vikingespil, petanque, kroket, sækkeløb, tovtrækning, trampolinspring, børnediscotek samt fælles familie’løb’ (med præmieuddeling senere på aftenen!) etc.

Vi samles igen kl. 18.30 til spisning, hvor den lokale slagter endnu engang står for grillmiddagen:

MENU:
Voksne: Marineret tykstegsbøf – marineret kyllingebryst – pølser
Børn: Yakitori (kyllingespyd) – pølser
Tilbehør: Salat – pasta – pastasalat – kartoffelsalat – krydderkartofler – brød
Alt dette til den nette sum á kr. 85,- pr. voksen og kr. 35,- pr. barn – husk service og drikkevarer!

I år har vi telte nok, men er der nogen der ligger inde med én eller flere terassevarmere som må bruges til lejligheden, så vil det være dejligt.

Det kunne være festligt hvis der, blandt alle os Asmus-beboere, er nogen der er ferme på en guitar eller et andet folkeligt instrument, eller hvis man har en festsang i ærmet, er god til at trylle eller bare er god for en eller anden form for underholdning, så værsgo’: ”Scenen er din/jeres”!! Der bliver sørget for et mindre anlæg, så tag endelig jeres yndlingsmusik med!

S.U. senest d. 22. august. Tilmelding sker ved betaling af aftenens måltid på konto: Reg.nr. 7265, kontonr. 1048489 (HUSK at anføre husnr. samt antal xV (voksne) og xB (børn) ved betaling). Betaling kan også gøres ved kontant betaling til nr. 12 (Jesper og Henriette) eller nr. 108 (Jens og Jannie).

Vi ses

FESTUDVALGET ASMUSGÅRDSVEJ